16.12.2012

Kiva viikko!

Mulla oli töissä tosi kiva viikko. Harvinaista herkkua. Onhan kivoja päiviä useinkin, mutta yleensä ne sitten kostautuu jollain kamalalla päivällä. Tällä viikolla ei käynyt näin. Kunpa saisikin itse aina valita kenen kanssa sitä tekee töitä...

Mahtavan viikon kruunasi vielä pikkujoulu-risteily. Tämä oli jo kolmas kerta, ja hauskaa oli. Viime vuonna ei päästy, koska jätimme varaamisen liian myöhään (loka-marraskuu), eikä jäljellä ollut kuin kalliita hyttejä. Tänä vuonna oltiinkin sitten ajoissa liikkeellä.

Käytiin taas syömässä buffetissa, nyt oli jouluruokaa, ja vaikka jouluruuasta kovin tykkäänkin, oli buffet silti pieni pettymys, kyllä se normibuffet on ihan paras. Bändi oli todella hyvä cover-bändi, joka soitti musiikkia juuri minun makuun, joten tanssittua tuli, ja paljon!

Ystäväni H

Meidän kaksi muuta matkakumppania, oikealla H:n sisko

Vietimme myös H:n kanssa 10-v ystävyyttä! Tapasimme aikoinaan töissä, mutta kauan emme olleet samassa työpaikassa. Olimme tunteneet vain puolisen vuotta, kun lähdimme yhdessä viikoksi Kanarialle, loma oli todella onnistunut, ja sen jälkeen onkin tullut yhdessä reissattua todella paljon, niin lähelle kuin kauas.

Vähän myrskysi paluumatkalla, mutta ei ainakaan mulle liian paljon, kun en tule yleensä merisairaaksi.

Kotimatkakin sujui ihan kivasti, kun bussi on vaihtunut raitiovaunuun. Se bussi ei oikein toiminut, nyt päästiin suoraan ratikkaan, ja se lähtikin jo, puolityhjänä, muutaman minuutin kuluttua.

Tänään oli uutisissa että tullee valkoinen joulu. Ihan kiva, mutta kyllä nyt riittää jo tämä lumentulo, kiitos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti