31.12.2012

Hyvää Uutta Vuotta!


Kuva täältä

Minun vuoteni 2012 oli aika tylsä. Englannin matkaa lukuunottamatta reissasin vain työmatkatkoille Strasbourgiin. Niin no, kävinhän myös Tukholmassa ja Tallinnassa, mutta niitä ei lasketa, kuten ei myöskään Naantalin reissua ;-)

No, on vuoteen onneksi mahtunut paljon mahtavia hetkiä ystävien ja perheen kanssa, mutta myös surua, kun rakas mummini kuoli kesällä.

Facebookissa on saanut seurata, kun Uudessa-Seelannissa ja Australiassa asuvat ystävät ovat jo juhlistaneet Uutta Vuotta. Itse vietän illan kotona nenäliinojen parissa. Tänään on taas lämmötön päivä (niin oli lauantaikin), joten toivottavasti lämpö pysyy nyt poissa. Sunnuntaina jouduin perumaan ystävien kyläilyn, ja tänään olisi ollut illanistujaiset kaverien luona.

Toivon pääseväni keskiviikkona töihin, koska luulen että tarvitsen muuten sairaslomatodistuksen, koska on ollut pitkät vapaat. Enkä ole edes varma missä terveyskeskus sijaitsee...

"Suutrin lapsilla ei ole kenkiä" menee sanonta, ja minäkin olen ottanut vuosi sitten vanhaksi menneitä flunssalääkkeitä!


Viime viikonloppuna olin asunut kaksi vuotta tässä kämpässä. Ja se on pisin aika jonka olen yhtäjaksoisesti asunut samassa kämpässä sen jälkeen kun lähdin 16-vuotiaana opiskelemaan. Jep. Ehkä olisi taas aika muuttaa...

Joka tapauksessa vuosi 2013 tulee taas tuomaan suuria muutoksia elämääni. Mitä ne on, niistä en ole ihan varma vielä, mutta alkuvuodesta nekin selvinnee. Stay tuned ;-)

4 kommenttia:

  1. Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin! Toivottavasti muutokset ovat mieleisiä.

    VastaaPoista
  2. Hyvää uutta vuotta, Soile! Minäkin toivon, että ne suuret muutokset ovat sellaisia kuin ensisijaisesti toivot ;)

    VastaaPoista