15.8.2012

Loma - viimeinen osa

Naantalista ajettiin Turkuun. Ukkopekka-risteilyn aikana ei päästy maihin, koska laiva oli vain 15 min Turussa.

Turussa mentiin ensin Luostarinmäelle Käsityöläimuseoon. Olen käynyt siellä viimeksi lapsena, joten olin jo kauan halunnut käydä siellä.

Meidän opas oli itävaltalainen. Hän oli todella mukava ja ihan selvästi asiansa osaava. Hän vetää englanninkielisten kierrosten lisäksi saksaksi ja ruotsiksi. Me saatiin ihan privaatti kierros, kun ei sattunut muita englanninkielisiä turisteja :-)


Pitsinnypläystä. Mulla ei kyllä hermot riittäisi moiseen...

Käsityöläismuseon jälkeen käytiin syömässä ravintola-laivassa Aurajoella, ja sitten käveltiin joen rantaa pitkin Turun linnalle.Linnalla ei ollut enää englanninkielistä kierrosta sinä päivänä, ja koska lipun hinta oli aika tyyris, päätettiin ettei me mennä linnaan, kierrettiin vain vähän sisäpihalla.
 
Illalla ajettiin sitten kotiin.

Lauantaina käytiin Jumbossa shoppailemassa. Julie innostui ostamaan mm Luhtan pyyhkeitä, Muumi termospullon, näkkileipää ja Iittalan Kivi-kynttilälyhtyjä.

Shoppailun jälkeen käytiin katsomassa Ice Age 4 elokuva 3D:nä. Hauska oli! Kävinkin nyt loman aikana kolme kertaa elokuvissa, normaalisti ehkä kerran-pari vuodessa...


Leffan jälkeen käytiin vielä Amarillossa syömässä.

Mansikka ja Mango Margariitat alkuun...

...ja fajitakset olivat tosi, tosi, tosi hyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti