27.8.2012

Ja niin vaan sekin kesä meni...

Elokuu on jo lähes ohi, uskomatonta että olen ollut töissäkin jo neljä viikkoa. Nämä neljä viikkoa ovat olleet oikeastaan ihan kivoja. Meillä on remontti meneillään (taas vaihteeksi...), joten kaksi salia on ollut suljettuina. Ei ole todellakaan tarvinnut tehdä hiki hatussa töitä, kuten normaalisti. Eli kuten taas ensi viikolla.

Ilmakin on tänään todella syksyinen. Justhan se kesä vasta alkoi, miten nyt voi jo olla syksy? Nyyh.Mummilla oli tapana sanoa ettei lumi ja pihlajanmarjat viihdy samalla oksalla, ja nyt näyttäisi olevan aika paljon pihlajanmarjoja, joten toivottavasti, oi toivottavasti, tästä talvesta tulee vähäluminen.

Niin, mummi. Elokuun alussa oli mummin hautajaiset. Tilaisuus oli kaunis, mutta niin surullinen.
Mummi muuten myös aina sanoi, kun valittelin että opiskeluja oli vielä niin kauan jäljellä, että älä laske sitä viimeistä puolta vuotta ollenkaan, se menee silti niin nopsaa. Ja oikeassahan mummi oli, se meni ihan siivillä, päättötyö vei suurimman ajan!

Elokuun alussa syntyi myös ihanan suloinen, pienenpieni veljenpoika.Parvekkeella mulla on nyt uudet, syksyisemmät kukat, ostin yhden krysanteemin...


...mutta ostin myös jo callunoita, ettei  tarvitse koko ajan olla uusimassa.


Ja sisällä mulla on uusi orkidea, se on jo kuukauden kukkinut täysillä. Edellinen kesti puoli vuotta, mutta en saanut sitä enää kasvamaan. Katostaan miten tämän käy.


Täällä sisällä on kylmä. On se kyllä kumma että alkukesällä piti olla kaikki lämmöt päällä, ja kämpässä oli kuuma, nyt lattia on ihan jäässä, ja pitää pitää villasukkia. Mikä on kyllä toisaalta aika ihanaa ;-) Villasukat siis. Mutta, kun koko kesän on ollut sisällä n 25c, niin tämä 20,5c tuntuu kyllä viileältä.

Yksi hyvä puoli syksyssä kyllä on (ruskan lisäksi), nimittäin se, että kaikki telkkarisarjat alkaa taas! Erityisesti odotan huomenna alkavaa "Hansin matkassa"-ohjelmaa, jossa kokki Hans Välimäki reissaa ympäri maailmaa suomalaisjulkkisten luona, ja kokkailee näiden kanssa. Ruoka ja matkailu yhdessä paketissa, me like :-)

Tunnustan, odotan myös huomenna alkavaa Big Brotheria. En todellakaan seuraa mitään BB-24/7 netistä, mutta tykkään katsoa illan päätteeksi päivän tapahtumien koosteen. Sopivaa hömppää.

Eilen huomasin yllättäen, että telkkarista tulee Frendien erikoisjaksot, "Toisenlainen maailma", jaksot joka kuuluu mun lemppareihin. Vaikka koko sarja löytyy DVD:ltä, ni pitihän ne katsoa silti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti