6.6.2012

Sonisphere ja tulevaa

Olen ollut todella laiska bloggaaja viime aikoina, mutta ei ole kyllä pahemmin ollut mitään mistä kirjoitellakkaan. Paitsi Sonisphere!

Eli, olin maanantaina kaverin kanssa Helsingin Kalasatamassa konsertissa, jonka pääesiintyjä oli Metallica. Oli siellä muitakin, mutta niistä en välittänyt. Tai no, Amorphis oli ihan hyvä, mutta ennen Metallicaa soittanut Machine Head oli kyllä ihan vain karjuntaa...


Odottavan aika on pitkä, ja Metallicakin odotitutti meitä puolisen tuntia. Siinä vaiheessa kun he alkoivat soittamaan, olin jo ihan jäässä. Ihana Suomen kesä ;-)


Riippuliitäjä ei sentään tullut kuokkimaan

Metallica soitti kokonaisudessaan "Black" albuminsa, ja muutaman muunkin biisin. Konsertti oli todella hyvä, tälläkin kertaa.

Olen nähnyt Metallican pari kertaa ennenkin, ekan kerran Jäähallissa vuonna 1996, silloin meillä oli todella hyvät paikat, ihan lähellä lavaa. Se oli tietysti ihan huippu keikka, eka kerta on aina eka kerta!Toisen kerran näin Metallican Englannissa vuonna 1999.Mä pääsin onneksi ihan hyvin kotiin konsertin jälkeen, suuri osa ihmisistä ei ollut mahtunut metroon ja juniin... Iltasanomien juttu tässä. Myös minä jonotin puolisen tuntia vessaan. Ja en viitsinyt jonottaa jotta olisin saanut 2€ pantin takaisin oluttölkistäni...

Loppua kohden rupesin vetäytymään portteja päin.


Tässä vielä Youtubesta jonkun nauhoittama, iki-ihana "Nothing else matters".Ja tulevaa. Perjantaina lähdetään viikonlopuksi Sodankylään, tädin häihin. Pitänee ottaa toppatakki mukaan... Ja seuraavana viikonloppuna onkin vuorossa Tukholman-risteily, jee. Sitten onkin jo juhannus, jolloin taas risteillään, mutta Tallinnaan, ja sitten, vihdoin, 3,5 viikon kuluttua alkaa LOMA!!! Ja kokonaista neljä ihanaa viikkoa! Loman viimeisellä viikolla ystäväni Julie tulee käymään, ja mennään mm Naantaliin ja Turkuun. Eniten odotan silti taas mökkiä. Jospa tänä vuonna vihdoin olisi helle!

3 kommenttia:

 1. Voi noita aikaisempia mökkikuvia.
  Kunpa tämäkin kesä lämpeäisi ja näyttäisi kauniimmat kasvonsa.
  Hauskaa kesää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja kiitos samoin :-)

  VastaaPoista
 3. Sonisphere oli kyllä niiiiin <3 !!! Kiitos!

  VastaaPoista