27.10.2011

Herkkuhampurilainen

Jonkin aikaa sitten tein sämpylöitä jotka oli tuoreina ihan hyviä, mutta seuraavana päivänä aika kovia ja tylsiä.

Hetken mietittyä päätin tehdä hampurilaisia. En ollut tehnyt itse hampurilaisia vuosikausiin.

Tein jauhelihasta pihvejä uunissa, ja loppuvaiheessa laitoin kahden pihvin päälle Emmental-juustoraastetta.

Laitoin myös hampurilaisleivät hetkeksi uuniin jotta saisivat vähän rapeutta.

Hampurilaisleipien päälle laitoin ketsuppia ja täytin hampurilaiset tomaatilla, salaatilla ja suolakurkulla.

Ja niistä tuli ihan älyttömän hyviä! Niin helposti. Nam.

2 kommenttia:

  1. Eihän tommosesta haukkaamiseen riitä leuat!

    Hm. Tulipa vesi kielelle. Meen tutkiin jääkaappia..

    -Pöö-

    VastaaPoista