13.9.2011

Ihana viikonloppu takana!

Viime viikonloppuna mulla oli vieraita Tukholmasta; ystävät ja entiset työkaverit, Maria ja Maggie. He tulivat laivalla ja menin Siljan terminaalille lauantai-aamuna vastaan.

Sää oli mitä parhain, aurinko paistoi, ei tuullut ja oli lämmin. Aivan ihanaa!
Käveltiin, "turisteerattiin", shoppailtiin, syötin, juotiin ja JUORUTTIIN! Taisin olla juuri tuon tarpeessa.

Käytiin myös turistikaupassa, jonka kellarista löytyi valtava joulukauppa. Mahtava yllätys tämmöiselle joulufanille. Ja mitään en ostanut!


Drinksuilla käytiin tietysti Helsingin "Empire State Buildingissä", eli Torni-hotellin kattoterassilla. Sieltä on mahtavat näkymät Helsingin ylle.


Ja käytiinhän me myös baarin kuuluisassa naistenvessassa, jonka kaksi seinää on pelkkää ikkunaa.


Ilta vietettiin mun luona, margariitoista, kuohuviinistä ja texmex ruoasta nauttien. Ja aamulla tarjosin vielä lähes hotellitasoisen aamupalan ;-)

Sunnuntaina vein heidät lentokentälle, ja parkkihallissa oli kiva yllätys. Parkkipaikojen yläpuolelle oli tullut valot, jotka palavat vihreänä kun paikka on vapaa, ja punaisena kun paikka on varattu. Ja mikä parasta, kun avasi oven, toivotettiin hyvää matkaa suomeksi ja englanniksi!

Lentokentällä oli vastassa tuttu lentobensiinin tuoksu, ja kauhea matkustushimo iski tietysti samantien kun sinne tuli. Mutta, onneksi olen siitä jo selvinnyt ;-)

Sunnuntaina oli vielä siskonpojan 1-v synttäritkin. Onneksi tänään on vapaapäivä, niin sai levätä oikein kunnolla.

Huomenna toivottavasti saan tietää jos olen saanut toimen omasta työpaikasta, ja jos en, niin sitten olisi perjantaina haastattelu paikassa jossa on neljä toimea auki. Kolmas paikka jota hain meni sisäisesti, eikä minua edes haastateltu.

6 kommenttia:

 1. Onpa Helsingissä vielä ihanan kesäisen näköistä :) Täällä vain sataa vettä, niin kuin on tehnyt koko kesän...

  VastaaPoista
 2. Ihan samat sanat kuin Heli ;).

  Mulla olisi kayttamatta Siljan risteilylippu. Olisi kylla ihana tulla Helsinkiin turistiksi.

  VastaaPoista
 3. Ja täällä sataa myös. Oli ihan uskomattoman hyvä säkä kun viikonloppuna oli noin fantastinen sää.

  Helsinki on minusta mainio kaupunki turisteerata, myös suomalaiselle, kesällä niin kaunis, ja paljon upeetä nähtävää. Ja vielä parempi jos on ulkomaalaisia mukana, näkee sen ihan uusin silmin :-)

  VastaaPoista
 4. Olipa kauniin aurinkoiset kuvat! Harmi, kun meillä on oma asunto siellä Helsingissä, muuten olisin ensi tilassa pyrkinyt hotelliisi yöksi noille eväille ja aamupalalle. ;-)
  Minkä kaupan alakerrasta tuo joulupuoti löytyi? Voisin ottaa asiakseni poiketa lokakuun lopussa ja hakea lapsen opettajille pienet joululahjat jo valmiiksi.

  VastaaPoista
 5. Ihania Hesa-kuvia!! Ja kuulosti tosi hauskalta viikonlopulta. Minä voisin tulla kans mukaan :)

  VastaaPoista
 6. Perheenäiti; Tervetuloa vaan! Kauppa oli Espalla oleva Kankurin Tupa. Siellä oli todellakin kaikkea jouluista maasta taivaisiin, ja joululaulutkin soi :-)

  Sennie; Kiitos, mukaan vaan ens kerralla :-)

  VastaaPoista