8.5.2011

Blogitunnustus - 8 totuutta minusta

Sain 5ennieltä toisen tunnustuksen, kiitos pokaalista!


Ideana on kertoa itsestään kahdeksan totuutta ja sen jälkeen jakaa palkinto eteenpäin. Hmmm, aika vaikeata, mutta, täältä tulee:

1. Olen sosiaalinen erakko. Viihdyn hyvin omissa oloissani, minulle ei tuota minkäänlaista ongelmaa viettää koko viikonloppua omissa oloissani neljän seinän sisällä, näkemättä ketään, tai edes puhumatta puhelimessa. (Muutenkaan en paljon puhu puhelimessa, harvoin soittelen kenellekkään, en oikein edes tiedä miksi, on kyllä vähän huono tapa). Toisaalta taas olen hyvinkin puhelias, ja töissä taitaa kaikki tietää kaikki mun asiat, enkä voisi kuvitellakkaan työskenteleväni yksin.

2. Olen erittäin aamu-uninen, viikonloppusin herään klo 9-10.30 välillä, yleensä n klo 10 aikaan. Iltasin sitten taas kukun välillä liiankin pitkän. Lomilla mun vuorokausirytmi kääntyy aina iltapainoitteiseksi, valvon yleensä silloin n klo 24-01 asti. Töihin heräisin mieluiten klo 7.30, ja työskentelisin vaikka sitten 8.30-16.30.

3. "Mottoni" on "miksi tehdä jotain tänään, minkä voi yhtä hyvin tehdä huomennakin", eli siirrän usein asioita tulevaisuuteen, ja sitten ne aina kasaantuu ja pitää tehdä paniikilla. Ei hyvä. toisaalta toimin parhaiten paineen alaisena, ja yleensä saankin kodin putipuhtaaksi ennätysajassa, kun on vieraita tulossa.

4. Olen myös aikaoptimisti, vihaan myöhästelyä, mutta silti lähden aina joka paikkaan viime tingassa, ja usein myöhästynkin.

5. Tämänhetkiset lempivärit ovat turkoosi ja limenvihreä. Sininen onkin ollut jo pitkään lempiväri, ennen se oli tummansininen. Sohvani on tummasininen, ja siihen olen kyllä kyllästynyt. Nuoruuden lempiväri oli liila, jota sen jälkeen vihasin monta vuotta, mutta nykyään tykkään myös siitä.

6. Lähes kaikki astiani on Arabiaa, Iittalaa ja Hackmannia. Tykkään suomalaisesta designista, ja jos olisin päätynyt ulkomaille asumaan, halusin että astiani olisi suomalaisia. Lautaset on valkoisia, mutta kirkkaiden lasien lisäksi mulla on vaaleansinisiä, ja myös vaaleansinisiä lasilautasia ja kulhoja. Ja rakastan servettejä. Niitä on vaikka kuinka paljon, niillä saa aina eri ilmeitä kattaukseen.


7. En tykkää muutoksesta. Siis, itse voin kyllä muuttaa hetken mielijohteesta vaikka ulkomaille, mutta en tykkää kun ympärillä tapahtuu muutoksia :-) Onneksi niitä on välillä ihan hyviäkin muutoksia!

8. Tiesin jo n 10-11 vuotiaana että haluaisin sairaanhoitajaksi. Luin Helen Boylstonin "Helena"-sarjaa, ja muitakin nuorille tarkoitettuja sairaanhoitajista kertovia kirjoja, ja niistä kai innostuin. Pidin myös viidennellä luokalla esitelmän Florence Nightingale. Muita lapsuuden haaveammatteja oli vauva-kirjani mukaan bussinkuljettaja (!) ja palopäällikkö. Vaikka välillä oma työ tympäsee ihan älyttömästi, en edelleenkään tiedä mitä muuta haluaisin tehdä. Ehkä terveydenhoitaja joka työskentelee maahanmuuttajien parissa. Mutta, opiskelemaan en enää lähde, joten tätä se kai tullee aina olemaan... Eli, lapsuuden toiveammatti :-)

Laitan tunnustuksen eteenpäin seuraaville:

Memmulle "Mitä se Memmu taas miettii" - blogista
Memmulle " Uusi osoite Fort-de-France" - blogista
Helille "Norjalainen Päiväkirja" - blogista
Tarjalle "Today I" - blogista

Ja oikein ihanaa äitienpäivää kaikille Äideille!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun teit tämän, oli tosiaan yhtäläisyyksiä, myös #1 - minäkin yritän välttää puheluja aina kuin voin. Outoa kyllä!!

    VastaaPoista
  2. 5ennie; Todellakin! Enkä kyllä ymmärrä näitä mun puheluiden "välttelyä", koska on yleensä silti mukavaa jutella puhelimessa...

    VastaaPoista