4.2.2011

Mun resepti julkaistaan!

Sain tänään mailin, jossa kerrottiin että reseptini, jonka olen joskus laittanut Kotikokki sivustolle, julkaistaan keväällä ilmestyvässä Kotikokki keittokirjassa. Siis ihan oikeassa, kirjakauppoihin myyntiin tulevassa kirjassa!

En ole käynyt sivustolla aikoihin, enkä tiennyt että reseptejä äänestetään kirjaan, saati että koko kirjaa ollaan tekemässä. Kiva juttu!

Reseptin olen itse muunnellut omaan makuun sopivaksi, ravintoloissa ja yhden kaverin ( T Tampereelta :-) luona syödyistä vastaavista annoksista.




Jauheliha-Nacho lautanen

200 g    Nacho-lastuja (tai Tortilla-lastuja)
400 g    Jauhelihaa
1 pss    Taco mausteseos
1 prk     Tacokastike medium (tai maun mukaan)
1 prk     Säilykemaissia
1 pss    Juustodippiseos (tex-mex) + Maitoa

Paista jauheliha ja lisää siihen taco mausteseos.

Valmista kattilassa juustodippi ohjeen mukaan.

Lado isolle tarjoilu-lautaselle Nachot tai Tortilla lastut. Kaada päälle jauheliha, sen päälle salsa kastike, sitten maissi ja lopuksi juustodippi.

Tarjoile heti.

Syödään käsin; hieman sotkuista, mutta aah, niin hyvää!

8 kommenttia:

  1. Mahtava juttu, Soile!! Onnea <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Just kun kaikki on ottanut päähän tällä viikolla, niin nyt tuntuu taas paremmalta :-)

    VastaaPoista
  3. Olipas hieno juttu. Onnittelut! Täytyy kokeilla :)

    VastaaPoista
  4. Lezzie; Kiitos. ja tuo on juuri sellainen resepti että sitä voi helposti muokata oman maun mukaan.

    SatuSanna; Kiitos!

    VastaaPoista
  5. Hienoa. Onnittelut! Ja lurps, näyttää hyvältä. Paitsi että juuri tuon tyyppinen annos aikoinaan Brysselissä "katkaisi kamelin selän" ja vei minut seuraavana aamuna leikkauspöydälle sappirakon poistoon... Sen jälkeen ei hetkeen maistunut meksikolaistyylinen ruoka ;-)

    VastaaPoista
  6. Heli; Eikun vaan tekemään :-)

    Perheenäiti; Kiitos. Voi ei, toivottavasti taas maistuu, on NIIN mun lempiruokaa. Mulla oli kerran vissiin joku pieni sappikivi joka lähti liikkeelle sen jälkeen kun olin viikonlopun aikana syönyt paljon juustoja.

    VastaaPoista