15.9.2010

Huomenna...

...matka alkaa! Nyt on kyllä jännitys muuttunut enemmän innostukseksi, mutta saa nähdä miltä huomenna tuntuu... Ja saako yöllä nukuttua...

Kiirettä on pitänyt, koko ajan on ollut menoa, ja ihana siskonpoikakin syntyi torstaina! Sain siis nähdä pienen prinssin ennen matkaa, mutta ristiäisiin en sitten pääsekkään :-(

Hurrikaani Igorkin tässä vähän jännitti, oli kategorian 4 hurrikaani, mutta se on Atlantilla ja uhkaa laantuneena Bermudaa, mikä on tietysti ikävää, mutta ei mitä todennäköisemmin häiritse mun Miamin/Liman lentoja.

Eli, huomenna klo 14.10 lähtee lento kohti New Yorkia ja Miamia, ja perjantaina jatkan matkaa kohti Limaa, jossa vietän kaksi yötä. Kirjoittelen kyllä matkalta blogia, aina kun löydän nettikahvilan, minkä ei luulisi olevan kovin hankalaa. Omaa konetta en ota mukaan.

Oma kone on ollut reilun viikon huollossa, siihen pitää näköjän asentaa Windows uudestaan, mikä tarkoittaa että menetän kaikki mitä koneella on. Onneksi ostin vuosi sitten ulkoisen kovalevyn, joten kaikki kuvat, musiikki ja dokumentit on onneksi tallella, mutta Microsoft Office häviää, ja kaikki miljoona linkkiä mitä mulla on "favorite" palkissa. Niin, ja eikä ole mitään halpaa puuhaa tietokoneen korjauttaminenkaan.

Syy on ilmeisesti se, kun mun jo kolmas (!) laturi ei toimi kunnolla, ja kone on sammunut itsestään x kertaa... Heti kun saan matkan jälkeen rahat kasaan, ostan Apple Macin!!!

Niin, ja en siis lähde minnekkään helteeseen, vaan "syksyyn". Vaikka Ecuador sijaitseekin päiväntasajalla, on Quito niin korkella vuoristossa, että lämpötila siellä on n 15-20c. Myös Perussa on samanlainen sää. Galapagossaarilla pitäisi olla vähän lämpimämpää (toivottavasti, tarkoitus olisi snorklata...), mutta vasta Meksikossa pääsen nauttimaan kesästä ja helteestä.

3 kommenttia:

 1. Hyvää ja sujuvaa matkaa kohti uusia seikkailuja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Nyt lentokentällä :-)

  VastaaPoista
 3. Jännää, saan lukea nyt nämä matkapostaukset täältä nojatuolistani :)
  Ja jees, Mac on loistava, suosittelen!!

  VastaaPoista