29.7.2010

Norjaan!


Kuva netistä

Huomenna lähtö Norjaan!

Ensin olen viikon hoitokodissa Baerumissa, Oslon lähellä. Ja työviikon pituus on n 86h!!! Piti olla 91 tuntia, mutta onneksi junat kulkee niin huonosti siihen aikaan että lopetankin klo 21 klo 22 sijaan, kun teen tuplavuoroja. Ja niitä teen 5, joista ensimmäinen on harjoitustyövuoro lauantaina. Kuljen silloin jonkun toisen hoitajan mukana, ja saan vain 50% palkkaa…

Sunnuntai on viikon ainoa vapaapäivä, ja keskiviikkona ja seuraavana viikonloppuna teen vain 7h päiviä. Mutta kun työmatkatkin on n 50 min/suunta, niin eipä aikaa jää sitten muuhun kuin nukkumiseen, työvuorojen välillä… Eikä multa kyllä missään vaiheessa kysytty, että haluanko työskennellä näin paljon!

Mun oli tarkoitus asua hoitokodissa, joka olisi ollut paljon helpompaa, mutta siellä ei ollut tilaa, joten joudun jonnekin todella kauas.

Sunnuntai iltana lennän Moldeen, josta jatkan lautalla (!) läheiselle Midsundin saarelle. Siellä työskentelen 2 viikkoa kotisairaanhoidossa. Työvuoroja en ole vielä saanut, joten toivon todellakin, että siellä olisi lyhyempi päiviä!
Joten, Baerumin viikolta ei ainakaan tule päivityksiä, mutta saa nähdä jos Moldessa onnistuisi!

Toi Baerum vähän jännittää, kun on niin pitkät työmatkat, pitkät päivät ja muutenkin ohjeet asunnolle ym vähän niin sun näin… Moldeen sen sijaan sain kunnon ohjeet, ja asun ihan työpaikan vieressä!

5 kommenttia:

 1. Onnea matkaan tanne ;).

  Olet sina aika rohkea emanta, kun tuollaiseen pyoritykseen lahdet. Vaan seisoohan sita vaikka paallaan jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Vähän kllä jännittää, kun on ihan "eri alan" hommia. Mutta kai se siitä. Ja nopsaahan se 3 vkoa menee, ja niitä rahoja tartten syksyllä :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea matkaan, tosiaan. Melko hurjalta kuulostaa ekan viikon työvuorot, mutta onneksi ei kestä kuin viikon. Toivottavasti toinen paikka on leppoisampi. :-)

  VastaaPoista
 4. Huisia. tuo Norjan visiittikin kuulostaa eksoottiselta. Asutko sitten ihan jossain saaressa? Käytkä välissä Suomessa vai matkaakako jo sitten amerikoihin?

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Bærumiin! Onkohan majapaikkasi jossain Oslossa tai peräti Oslon takana? Vaiko toisessa suunnassa rautatietä pitkin? Tuo 50 min matka on kyllä aika pitkä, mutta täällä joihinkin paikkoihin julkinen liikenne kulkee tosi huonosti varsinkin aikaisin aamulla ja myöhään illalla.

  VastaaPoista