7.7.2010

Etana, etana, näytä sarves...Eilen olin yhden työkaverin kanssa toisen työkaverin luona,joka asuu ihan tässä lähellä. Ensin käytiin tunnin lenkillä, meillä oli tuuria, alkoi tihkumaan vasta kun oltiin n 200m päässä kaverin kotia! Koko päivän oli ollut harmaata, tänään taas aurinko paistaa ja on helle.

Lenkin jälkeen me syötiin uusia pottuja ja kylmäsavulohta, ja jälkkäriksi mansikoita ja vaniljajäätelöä. Nam. Ilta oli taas todella mukava, ja pikkuhiljaa alan jo suremaan lähtöä kavereiden takia, vaikka kovasti odotan Suomeen paluuta.

Kun kävelin kotiin, oli kävelytie tulvillaan valtavia mustia etanoita. Täällä etanat ovat valtavia, suurin osa joko mustia


Yleensä n 10cm pituisia, eli isoja!

tai sitten vaaleita, joilla on iso kotilo selässä. Inhoan varsinkin noita kotiloita, koska ne narskuu niin inhottavasti kengän alla jos vahingossa astuu päälle.

3 kommenttia:

 1. Yäk, inhoan noita, molempia. Meillä Italiassa on tuollaisia lötköjä pitkiä etanoita varsinkin syysiltaisin kostealla nurmikolla. Ei ole yhtään kiva astua niidenkään päälle, siitä saa hyvät luisut...

  VastaaPoista
 2. Tuo tumma taitaa olla se pahamaineinen espanjansiruetana. Niitä on täällä meilläkin välillä piha täynnä (yhtään liioittelematta). YÄK!

  VastaaPoista
 3. Perheenäiti, joo voin kuvitella miten inhottavia ovat, varsinkin jos astuu paljain jaloin päälle...

  Heli, juu, taitaa olla, murhaajaetanaksikin (mördarsnigel)kutsuttu.

  Yäk todellakin!

  VastaaPoista