13.1.2010

Muutto lähestyy


Kuva täältä

Niin on taas suurin osa kamoista pakattu ja perjantaina lähden laivalla Ruotsiin. Nyt ei onneksi tarvitse stressata niin paljon sen kanssa mitä otan mukaan, koska piipahdan pikavisiitille Helsinkiin jo kuukauden kuluttua, joten voin silloi ottaa lisää tavaraa mukaan =) Tulen myös pääsiäiseksi Suomeen, joten kesäkamppeetkin voi unohtaa siihen asti!

Yllätyksekseni kämpässä (1h + keittiö jonka vuokraan) on kaikki astiatkin! Luulin että mun pitäsi roudata jotain astioitakin, mutta onneksi ei. Mielenkintoista kyllä nähdä se kämppä, on kyllä remontoitu jonkin aikaa sitten, mutta vuokra on erittäin halpa. Onkohan se joku 8 neliön koppero... No, se on kyllä työkaverin serkun, että suhteilla mennään!

Kiva todellakin mennä taas tuttuun työpaikkaan, pari työkaveria tulevat juna-asemalle vastaan, sitten käydään autolla isommassa kaupassa että saan kaikki tarvittavat ostettua, ja lopuksi ovat vielä suunnittelleet pizzaa ja viiniä =)

Ensimmäistä kaksi viikkoa olen tuntityöläisenä, koska työkaveri jota sijaistan, lähtee virkavapaalle vasta helmikuun alusta. Se sopii mulle, voi helpommin hoitaa vero ym asioita, kun on enemmän vapaata.

Seuraavan kerran sitten Tukholmasta, kunhan saan nettiliittymän!

2 kommenttia:

  1. Missapain Tukholmaa sinun kamppa sijaitsee?

    Hyvaa matkaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Oikeastaan Tukholman kaupungin ulkopuolella, Märstan lähellä.

    VastaaPoista